Juni is de maand van het spannende boek

Norma Meeuwissen

3 juni 2017

De temperatuur stijgt, de eerste buren zijn al op vakantie gegaan en de Vakantiebieb is weer begonnen. Aan alles is te merken dat de zomervakantie in aantocht is.

En daarmee de tijd waarin de meeste leerkrachten aangeven dat ze ook zelf lezen voor hun plezier en ontspanning. De boekhandels weten dat hun klanten in de vakantie meer of veel lezen. Met de Maand van het Spannende Boek in juni van elk jaar, proberen ze jullie te verleiden om wat spannende boeken mee te nemen op vakantie.

Wat heeft dit alles met leesbevordering in de klas te maken?
Ook leerlingen houden van spannende boeken, boeken die boeien van het begin tot het eind. En liefst met een flinke dosis humor. Al jaren prijken de genres Avontuur, Speurverhalen en Grappige Verhalen bovenaan het lijstje van populaire kinderboeken.

Dat komt goed uit! Schoolbieb Op Orde heeft haar collectie rugsticker-pakketten uitgebreid met een pakket waarin de vijf meest populaire genres in ruime hoeveelheid bij elkaar zijn gebracht. Breng de leesboeken in de populairste genres aan het einde van dit schooljaar nóg dichter bij uw leerlingen met het nieuwste rugsticker-pakket van Schoolbieb Op Orde. Klik op de link en bestel direct!


Tags

basisschool, bibliotheekmateriaal, genres, leesbevordering, leesboeken, rugstickers, spannend boek, spannende verhalen, vakantie


Interessante schoolecensie voor gebruik in de klas..

Klik om te tweeten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>