Het Kinderboekenfeest komt eraan!

Norma Meeuwissen

3 september 2013

Klaar voor de start!

Het allerleukste feest rondom de Kinderboekenweek vindt ieder jaar in De Lindenberg in Nijmegen plaats. Dit jaar zal dat zijn op 6 oktober (zondag). Op het programma staan onder meer de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk, Harmen van Straaten, de Grote Koen Kampioen Show en daarnaast ook doorlopend voetbalclinics door oud-profs van NEC. Wisten jullie trouwens dat echte profs van NEC schrijfster Linda Vogelesang hebben geïnspireerd bij het schrijven van haar tweede boek “De wentelwens”? Zo zie je maar weer: boeken en sport gaan heel goed samen!Kinderboekenweek

Het Kinderboekenfeest is bedoeld voor alle basisschoolkinderen, maar is net zo leuk voor leerkrachten. De Kinderboekenweek wordt nóg leuker als je de schrijvers van kerntitel-boeken in actie hebt gezien! Doe inspiratie op in Nijmegen en deel het met jouw klas in de tweede helft van de Kinderboekenweek 2013. Kom handtekeningen scoren van o.a. Vivian den Hollander en Thijs Goverde.

Kinderboekenweek-actie

Ook Schoolbieb Op Orde is klaar voor de start! Informeer snel naar de mogelijkheden van een voorlees-clinic of thema-workshop “Sport en Spel in kinderboeken”. Klik hier als je de Nieuwsbrief wilt ontvangen die rond de Kinderboekenweek wordt verstuurd.


Tags


Interessante schoolecensie voor gebruik in de klas..

Klik om te tweeten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>