Proefles Basiscursus Aura Junior

Basis

Guide

Guide

Aura Junior

1 Les

0% Nog niet gestart

Deze cursus bevat praktische uitleg over het werken met Aura Junior in de dagelijkse praktijk van de schoolbibliotheek. Na deze training heb je de basisfuncties van het programma helemaal onder de knie en weet je hoe je deze in de schoolbibliotheek het beste kunt toepassen.


De cursus wordt gegeven in samenwerking met Aura Software in Bunnik. Als je toegang wilt hebben tot deze cursus, neem dan contact op via info@aura.nl.


Veel succes!

Ben je er klaar voor?

Proefles Basiscursus Aura Junior

@Schoolbieb

Over de docent

Norma Meeuwissen

Mijn naam is Norma Meeuwissen en ik help al meer dan 25 jaar kinderen op de basisschool leuke boeken te vinden en te lezen. Sinds 2011 bied ik mijn deskundigheid op het gebied van leesbevordering aan via Schoolbieb Op Orde.
Het valt mij op, dat leesplezier steeds belangrijker gevonden wordt. Het is de meeste leerkrachten nu wel duidelijk dat je er alleen met technisch lezen, begrijpend lezen en studerend lezen niet komt. Je moet bewust investeren in leesplezier. Maar hoe doe je dat?


Dat is het terrein van de leesbevorderingsdeskundige. Die brengt kennis van de leesontwikkeling, de schoolomgeving en het leesaanbod bij elkaar: rechtstreeks aan de leerlingen door bijvoorbeeld bieblessen, of indirect aan de leerkrachten via training en ondersteuning bij de schoolbibliotheek. De Basiscursus Aura Junior bijvoorbeeld!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>