Alice in Wonderland (1)

Norma Meeuwissen

26 november 2014

Op 1 december 2014 wordt de nieuwste versie van Alice in Wonderland uitgebracht. Ditmaal van illustraties voorzien door Gouden Palet-winnares Floor Rieder. Zij mocht de uitdaging aangaan om dit verhaal opnieuw te verbeelden ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van dit verhaal. Wat maakt Alice in Wonderland zo bijzonder, dat er zelfs 150 jaar later nog steeds nieuwe versies van worden gemaakt?

Die vraag kent vele antwoorden. Omdat Alice in Wonderland bij uitstek een verhaal is dat jouw eigen verbeelding aanspreekt. Een verhaal waarin je een eigen wereld ontdekt en schept.

Verbeelding, fantasie, creativiteit, nieuwsgierigheid, ontdekkingsdrang. Eigenschappen die allemaal door lezen worden ontwikkeld. En eigenschappen die je in het normale leven goed kunt gebruiken. Wat hebben jullie met “Alice in Wonderland”? Laat het me weten en vul online de Alice-in-Wonderland-enquete in. In mijn Nieuwsbrief en op deze website zet ik in 2015 Alice in Wonderland in de schijnwerpers. 2015 wordt wat mij betreft het Jaar van de Verbeelding!


Tags


Interessante schoolecensie voor gebruik in de klas..

Klik om te tweeten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>